Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Dzień dobry,
czy ktoś z Państwa orientował się jak wygląda sprawa płotów wokół ogródków. Czy jest ustalony jakiś konkretny typ oraz wysokość? Miłego poniedziałku
W tym momencie każdy płot został postawiony bez żadnego uzgodnienia. Proponuję poczekać do najbliższego zebrania wspólnoty, wtedy na pewno poruszymy ten temat. Uważam, że powinna zostać zachowana jednolitość w celu zachowania estetyki osiedla
Myślę również, że warto zastanowić się nad tym, co chcemy zmienić, dodać na osiedlu i poruszyć te kwestie na zebraniu.
Myślę również, że warto zastanowić się nad tym, co chcemy zmienić, dodać na osiedlu i poruszyć te kwestie na zebraniu.
Dokładnie. Ja ze swojej strony już w tym momencie proponuje przede wszystkim poruszenie tematu dotyczącego drzwi klatkowych, które nie spełniają swojego zadania. Ciągle się psują i są wiecznie otwarte. Przy tym generują taki hałas, że cała ściana chodzi. Mówię tu o drzwiach w bloku E. Czy w pozostałych blokach też jest taki problem? Pomimo zgłaszania kilkukrotnego do Zarządcy dalej nic się nie zmieniło. Panowie monterzy rozkładają ręce twierdząc, że to taki typ drzwi.
Strony: 1