Forum Mieszkańców ul. Pachońskiego 5E-J w Krakowie

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2019-02-25 11:14:11

Kasia
Użytkownik
Liczba postów: 5
WindowsChrome 72.0.3626.109

Płoty

Dzień dobry,
czy ktoś z Państwa orientował się jak wygląda sprawa płotów wokół ogródków. Czy jest ustalony jakiś konkretny typ oraz wysokość? Miłego poniedziałku [dblpt])

#2 2019-02-25 12:13:51

Luna
Użytkownik
Liczba postów: 12
WindowsChrome 72.0.3626.119

Odp: Płoty

W tym momencie każdy płot został postawiony bez żadnego uzgodnienia. Proponuję poczekać do najbliższego zebrania wspólnoty, wtedy na pewno poruszymy ten temat. Uważam, że powinna zostać zachowana jednolitość w celu zachowania estetyki osiedla [sred])

Myślę również, że warto zastanowić się nad tym, co chcemy zmienić, dodać na osiedlu i poruszyć te kwestie na zebraniu.

#3 2019-02-25 12:53:56

Kasia
Użytkownik
Liczba postów: 5
WindowsChrome 72.0.3626.109

Odp: Płoty

Myślę również, że warto zastanowić się nad tym, co chcemy zmienić, dodać na osiedlu i poruszyć te kwestie na zebraniu.

Dokładnie. Ja ze swojej strony już w tym momencie proponuje przede wszystkim poruszenie tematu dotyczącego drzwi klatkowych, które nie spełniają swojego zadania. Ciągle się psują i są wiecznie otwarte. Przy tym generują taki hałas, że cała ściana chodzi. Mówię tu o drzwiach w bloku E. Czy w pozostałych blokach też jest taki problem? Pomimo zgłaszania kilkukrotnego do Zarządcy dalej nic się nie zmieniło. Panowie monterzy rozkładają ręce twierdząc, że to taki typ drzwi.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
osuszanie budynków poznań | transport kraków | ekskluzywna dębowa komoda z drewna litego | Firma newtext | dane demograficzne NextInfo reputacja marki