Forum Mieszkańców ul. Pachońskiego 5E-J w Krakowie

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2019-02-25 19:06:19

Daro
Użytkownik
Liczba postów: 14
AndroidChrome 72.0.3626.105

Wspólnota - Zebrania

W kilku wątkach przewija się temat zebrań wspólnoty oraz tematów jakie są na tych spotkaniach poruszanie. Prawdę mówiąc nie miałem żadnych informacji na temat utworzenia takiego organu. Czy ktoś mógłby powiedzieć coś więcej ma ten temat?
Kiedy i gdzie odbywają się spotkania?
Kto należy do rady?

Dziękuję za informacje

#2 2019-02-25 21:58:21

Mariola
Użytkownik
Liczba postów: 7
AndroidChrome 69.0.3497.100

Odp: Wspólnota - Zebrania

Kiedy kupowaliśmy mieszkanie deweloper wspominał o pierwszym zebraniu mieszkańców w styczniu. Kiedy pytałam o to zarządcę w styczniu to dostałam informację, że spotkanie odbędzie sie najpóźniej do końca marca 2019, ale jak na razie żadnego komunikatu w tej sprawie nigdzie nie widziałam... nie wiem dlaczego to się tak odwleka w czasie.

#3 2019-02-26 11:50:25

Luna
Użytkownik
Liczba postów: 12
WindowsChrome 72.0.3626.119

Otrzymałam informację, że pierwsze spotkanie odbędzie się początkiem marca, mamy dostać powiadomienie mailowe o terminie.
Posiadamy zarządce Panią Monikę Marcińską z firmy FRAZO.
Myślę, że warto zastanowić się jakie tematy chcemy poruszyć na zebraniu, żeby sprawnie przedstawić co chcemy zmienić, wprowadzić w osiedlu.

#4 2019-02-27 21:36:46

Sofi
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 7Chrome 72.0.3626.119

Szanowni Państwo,

uprzejmie informuję, że zebranie sprawozdawcze Wspólnoty Mieszkaniowej nieruchomości przy ul. Pachońskiego 5E-J w Krakowie odbędzie się dnia 06.03.2019 (środa) w budynku Szkoły Podstawowej nr 21, przy ul. Batalionu „Skała” AK 12 w Krakowie o godzinie 18:00.

W załączeniu znajdą Państwo wersję elektroniczną zawiadomienia o zebraniu wraz z treścią uchwał proponowanych w porządku obrad i wszelkimi dokumentami sprawozdawczymi.

Jeżeli nie korzystają Państwo z systemu lokaleNET, uprzejmie proszę o wydrukowanie karty do głosowania i zabranie jej ze sobą na zebranie oraz (w przypadku konieczności reprezentacji Właściciela mieszkania) o dostarczenie wypełnionego pełnomocnictwa.

W przypadku jakichkolwiek pytań lub uwag dotyczących funkcjonowania Wspólnoty uprzejmie proszę o przesłanie ich z wyprzedzeniem drogą mailową, pozwoli to usprawnić część zebrania dotyczącą wolnych wniosków.
Pozdrawiam
Monika Marcińska

#5 2019-03-06 21:47:10

Kordiany
Użytkownik
Liczba postów: 14
MacintoshSafari 605.1.15

Jak już po zebraniu, to chciałam podziękować niektórym właścicielom miejsc parkingowych naziemnych, za wmawianie ludziom posiadającym miejsca parkingowe podziemne, że potrzebują szlabanu, bo ktoś może zająć ich miejsce. Made my day!

Dziękuję również Panu, który merytorycznie wypowiedział się o motylkach! Jedna męska decyzja w trakcie tego zebrania! [dblpt])

#6 2019-03-06 22:00:39

Osiołek
Użytkownik
Liczba postów: 22
Windows VistaOpera 36.0.2130.80

A dziękuję miło. Można kombinować na wiele sposobów ale tak na prawdę pakować się w koszta a dodatkowo miejsca wciąż będą niezabezpieczone. Jeśli chodzi o szlaban to koszt około 10-20 tys zł. Serwis miesięczny 1500-3000zł/. I tak naprawdę przy szlabanie manualnie można go otworzyć jeśli tylko wiadomo jak, bez użycia klucza. Motylki to dobre rozwiązanie tym bardziej że u nas pługi śniegowe nie będą jeździć zimą więc nie ma co zrywać.  Koszt 200zł i macie Państwo na wyłączność dostęp do miejsca które jest wasze. Znaki, są zbędne bo i tak zaparkuje kto chce a jeśli chodzi o ich rzetelność. Muszą być zatwierdzone od zgód z urzędu miasta po plan zagosposdarowania itp koszt okolo 10 tys zł.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
wysokiej jakości Komoda z drewna litego dębowego lakier wosk okucia | css vonline reklama internetowa | marketing nikkshow | UX v-inet | skup samochodów legionowo