Nie jesteś zalogowany na forum.
Witajcie
Zachęcam do udziału w głosowaniu na zagospodarowanie terenu między budynkami H-J. Brakuje jeszcze ponad 77 % głosów od Państwa.
Warto rozważyć w głosowaniu STOJAK ROWEROWY niż "ławkę" czy "kosz na śmieci z ławką" które będą śmierdzieć a zależy nam przecież na czystości w obrębie osiedla, przynajmniej na środku. Jeśli ktoś nie ma dostępu to proszę się skontaktować z zarządcą i udostępni ewentualnie można wydrukować formularze do głosowania i wrzucić do SKRZYNKI PODAWCZEJ DLA ZARZĄDCY, która znajduje się w budynku F.
Uważa Pan że ławka śmierdzi?
Uważa Pan że ławka śmierdzi?
Pani czyta ze zrozumieniem.
Sama ławka jest ok
Można prosić zarządcę o rozstrzygnięcie, które uchwały zostały przegłosowane i z jakim skutkiem?
Czas głosowania dawno minął.
BTW.
Na następnym zebraniu prośba aby podczas głosowania przez podniesienie ręki (jeśli takie będzie) to żeby jakoś egzekwować kto podnosi rękę.
Każdy lokal ma 1 głos a nikt nie weryfikował czy ja oddałem jeden głos czy przyszedłem z żoną, rodzicami, teściami i dziećmi Mogłem wziąć 10 znajomych i miałbym 11 głosów.
Najlepiej jak podczas wpisywania na listę obecności, każdy dostanie np. jakiś kartonik zielony i czerwony i wtedy głosowanie jest miarodajne. 1 mieszkanie = 1 głos
Rozstrzygnięcie głosowania jest na stronie https://mmsoft.com.pl/lokale.php. Z tego co się orientuję to wygrał stojak rowerowy (22,80%).