Nie jesteś zalogowany na forum.
Dzień dobry.
Mam propozycję aby wykorzystać placyk między blokami na małą podwójną huśtawkę dla dzieci lub małą karuzelę podobną do zlokalizowanej na placu zabaw przy ulicy Makowskiego oraz ławeczkę na której matka lub starsza osoba może odpocząć. Wiata rowerowa nie jest koniecznością z uwagi na możliwość trzymania rowerów w garażach lub ewentualne postawienie wiaty rowerowej na parkingu znajdującym się z tyłu bloków (od strony torów kolejowych) tak aby nie szpeciła wyglądu osiedla. Z rowerów korzystają głównie młode osoby i uważam, że nie będzie dla nich wielkim problemem zejście po rower do garażu lub na tyły bloku. Może warto pomyśleć o dzieciach, młodych matkach lub osobach starszych.
Anna Drożdż
Ławka tak.
Karuzela, huśtawki dla dzieci nie.
Dobry wieczór,
nie popieram pomysłu karuzeli lub huśtawki.
Pozdrawiam
Witam,
nie popieram tego pomysłu.
pozdrawiam.
Popieram Ławeczkę i coś małego dla dzieci. Altankę na rowery proponuje również od strony torów.
Bardzo rozsądne rozwiązanie : na ławce każdy mógłby spocząć a z huśtawki nasze maluchy miały by radość (do parku trzeba poświęcić trochę czasu aby przejść ruchliwe ulice ) a tu na miejscu choć trochę przyjemności myślę że najlepsze rozwiązanie a stojaki na rowery za blokami tam nawet wejdzie więcej rowerów niż tutaj na tym niewielkim skraweczku. Proszę tylko o pomysł wdrożenia tego wariantu i możliwość zagłosowania ! już nie dużo zostało czasu ja sama jeszcze nie zagłosowałam ponieważ mam kłopot zalogowaniem się na LOKAL NET aby zdobyć ankietę myślę że dobrze by było aby każdy mieszkanie otrzymał na emaila ankietę z propozycjami również z TĄ ŁAWECZKA i huśtawka bo nie każdy potrafi poświęcić trochę więcej czasu logowań aby zagłosować
Również nie popieram tego pomysłu
Po sąsiedzku, na Prądniku nowym jest plac zabaw - nie jestem pewna na 100%, ale chyba nie jest zagrodzony i można z niego korzystać.
A na naszym terenie, niestety, ale fizycznie nie ma przestrzeni do budowy placu zabaw - więc głosujmy na którąś z opcji, która jest w ankiecie, na zebraniu był czas na zgłaszanie pomysłów.
Na Prądniku Nowym plac zabaw tylko dla mieszkańców tego osiedla
To Ja mam propozycje, że może wpłyniemy na naszego zarządce i spróbujemy przeforsować plac zabaw od strony torów dla naszych pociech ?
A ja mam propozycję, kupcie sobie Państwo mieszkania na osiedlach zamkniętych z placami zabaw. Na tym osiedlu nie było w planach jego zamykania ani zbudowania placu zabaw i myślę, że wiele osób właśnie ze względu na te czynniki zdecydowało się kupić tu mieszkania.
Na tym osiedlu nie ma nawet miejsca na plac zabaw i mam nadzieję, że jeśli dojdzie do głosowania, to rozsądek mieszkańców wygra z madkowymi pomysłami.
Zgadzam się i podpisuję pod postem Państwa Kordianów
Ja również się zgadzam z użytkownikiem Kordiany. Na takie decyzje był czas zanim się kupiło mieszkanie
Na szczęście nie ma tutaj miejsca na wesołe miasteczko i karuzele
Dziecku więcej radości sprawi wyjście do parku niż karuzela pod blokiem, na którą i tak nie ma miejsca.